Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

När jag arbetar på tomten händer det att någon stannar och tycker att det är fint. Jag hör vad de säger och gläds åt komplimangen men … i mitt huvud finns alltid den där gnagande känslan av att det skulle ha kunnat ha varit bättre. Men bättre för vem, frågar jag mig själv. Jag arbetar för att jag vill åstadkomma något för min och min familjs nöjsamhet.

När det gäller alla de uppdrag jag har haft genom åren är det en annan sak. Även om återkopplingen är toppen vet jag att jag skulle kunna ha gjort det bättre. Så har det varit varje gång i över trettio års tid. Jag tycker att det är viktigt att komma ihåg, att just i rollen som t ex föredragshållare, så arbetar jag inte för egen skull och tillfredsställelse utan för kundens upplevelse. Då finns det ingen gräns för hur bra jag vill att det ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: