Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Nu skulle jag ha varit i Sälen tillsammans med tusentals andra och i morgon skulle cykeln ha rullat ner till Mora. Cykelvasan är en av årets höjdpunkter, inte bara för cyklingens skull, utan för inramningen med alla människor som finns runt omkring. Det är kul att sätta på sig nummerlappen och extra spännande att ge sig av tidigt på morgonen för att lägga cykeln på en bra plats i väntan på startskottet.

Nu blir det Hemmavasan istället och jag ser det som en manifestation för rörelse och framåtanda. Hoppas att många är med runt om i Sverige. Hoppas också att nästa års cykelvasa blir av som tänkt. För mig har det blivit extra tydligt vad mål verkligen betyder och hur mycket energi som finns laddat i de målbilder som jag brukar prata om i mina framträdanden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: