Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

God morgon. Detta är den artonde filmen och jag tänker hela tiden att jag ska försöka sammanfatta vad jag har sagt i de tidigare filmerna, men så dyker det upp nya tankar och nästa film är ett faktum.

I den här filmen söker jag bland annat två stycken klienter att coacha för min certifiering. Det innebär att jag coachar vid fem tillfällen i närtid och att man också får lämna ett skriftligt omdöme om mig.

Jag nås enklast på tomas@tgsport.se eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: