Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Efter några veckors uppehåll tänkte jag att det är dags igen. Det är ändå lite spännande att låta tankarna publiceras. Just nu är det lätt att fångas av oro runt Corona och läget som råder.

För några veckor sedan var jag tillsammans med Lars-Eric och Elene Unestål och andra kurskamrater i en otroligt inspirerande tankemiljö som gav utrymme för tankar att formas och växa. Jag har sagt det vid flera tillfällen i mina filmsnuttar att det vi lägger energi på tenderar att utvecklas. 

De nio dagarna tillsammans med de andra gav den bästa tänkbara inspirationen och kunskapen för att kunna träna vidare och bli en coach på egen hand. En självklarhet kan många tycka men det handlar inte bara om utbildningen som sådan utan också om mina egna tankar och min egen utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: