Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

– Du borde skriva mer Tomas. Många har sagt det genom åren men jag har tvekat. Allt är redan sagt, alla fantastiska bilder är redan tagna, alla tankar är redan tänkta och jag har tvekat. Ofta blir jag inspirerad då jag rör på mig. Det kan vara på cykeln, med löparskorna som tuffar på i skogen eller på någon utlandsresa där möten med fantastiska människor skapar nya tankar. Ofta hinner det hända så mycket att tankarna aldrig blir nedskrivna. Nu är det dags att ändra på det.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: