Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Jag la ut mitt förra inlägg på Facebook och fick många fina kommentarer. Tack för detta. Det sporrar att göra fler filmer och efterhand kanske även jag kan känna mig mer van framför kameran. Nu siktar jag på nästa fredag för min nästa film.

Erfarenheterna genom livet kan ibland tyckas som en självklarhet. Det är lätt att jäkta på och vips så befinner sig allt i en grå massa av minnen utan struktur. För mig har skrivandet alltid varit ett sätt att ”nåla” upp händelser och få struktur på händelser av värde. Erfarenheterna från idrottstiden har alltid haft ett värde och jag har byggt många föreläsningar genom åren på detta. Det har ofta handlat om att befinna sig i olika situationer och människor tycks känna igen sig i dessa ”metaforer”. Mina erfarenheter är naturligtvis inte bara begränsade till gamla idrottsminnen utan det finns självklart en mängd situationer utanför som lika gärna skulle kunna användas som exempel. Det verkar dock finnas en alldeles speciell kraft i de uppmålade idrottsliga pusselbitarna. Kanske är det för att de är så enkla att beskriva.

På återseende – TG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: