Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Som ung var jag väldigt blyg och det har följt med mig genom livet. Genom idrotten hamnade jag ibland i rampljuset och vid högtidsstunder har det varit fantastiskt att få ”sändningstid”.

Jag har alltid velat att mina uttryck ska vara korrekta vilket ofta har lett till att de har hamnat i papperskorgen istället för i offentligheten. När jag fyllde femtio trodde jag att jag skulle förändras men förändringar har inte så mycket med ålder att göra, det har jag fått erfara nu när jag även har passerat sextio.

Däremot har jag förändrat på så sätt att jag exempelvis är i fysiskt bättre trim nu än för tio år sedan men det är också ett område som jag har lagt en del fokus på. Så enkelt är det – det vi lägger energi på tenderar att utvecklas.

På återhörande – nu även ibland i rörligt format

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: