Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Då kommer fjärde filmen från pastor Tomas. Den handlar om att vänja tanken och återigen om den viktiga dialogen. Jag har mött fantastiska ledare som är tydliga och får med sig folk. Ingen behöver fundera. Man vill, förstår varför och har förmåga att ta ansvar samt göra egna val. 

Perspektivet växlar beroende av utsikten så det gäller att skapa tydliga bilder. Sedan kan man väl unna sig att ha lite kul också. Jag ska försöka uttrycka det någon gång också

På återhörande

2 reaktioner på ”Film nummer 4 – miljö för tankar

 1. Tobias skriver:

  Hej
  Jättebra tankar kring hur man formas och inspireras att bli den man är. Kul att se bilderna på dig som liten grabb, och hur du blev inspirerad av vad du upplevde när mästerskapsåkarna skapade en avgörande energi för dig. Jag känner igen tankarna från hur min barndom, i mitt idrottande, och jag ser det i mina barn nu. Drömmen som formas till målmedvetet och som kanaliseras till svett och tårar. Viljan som triggats att man varit på rätt plats, vid rätt tid. Oändlig energi av att bara vilja följa drömmen. Jag önskar att jag kunde uppbringa detta fokus och denna energi igen som vuxen. Det får bli mitt mål då! Tusen tack Tomas, dina ord och tankar var verkligen inspirerande för mig.

  Gilla

  1. TG skriver:

   Hej Tobias. Tack för din kommentar. Energin finns nog både hos dig och mig även idag men ofta händer det mycket runt omkring som man ska ta hänsyn till. Vi får försöka lägga energi och fokus på det som är ”möjligt”. Allt handlar ju inte om att vinna utan kanske mer om att må bra och vara nöjd med det man uppnår. När jag vänder mig om och tittar på det som jag har åstadkommit (i närtid) så är det oftast mer an man tror. Mvh Tomas

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: