Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Femte filmen är här och den handlar om mentala faktorer eller berör egentligen lite kort en situation som hade stor betydelse för mig. Det finns mycket att skriva avseende detta område och jag får lov att återkomma även här. Dock tycker jag att det är kul att spela in små korta filmklipp.  Det är märkligt att det kan vara lite ångestladdat att publicera dessa klipp. När jag berör liknande områden då jag står inför grupper är det en helt annan känsla.

Nästa vecka får det bli lite träningsbilder.

På återhörande

Tomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: