Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Då var det dags igen och jag uppehåller mig vid de mentala faktorerna. Det finns mycket att avhandla inom detta område och utmaningen är att avgränsa så att filmerna inte blir för långa. Det är naturligtvis skillnad på att ha en föreläsning om detta, mot att prata om ett kort exempel på ett par minuter men jag hoppas att ni förstår min positiva ansats. 

Hör gärna av er om synpunkter på områden som skulle kunna vara intressanta att ta upp

2 reaktioner på ”Film nr 6

 1. tpfys@hotmail.com skriver:

  Kul och inspirerande att kolla dina filmer TG! Må gott min vän T

  Skickat från min iPhone

  Gilla

  1. TG skriver:

   Tack Tobbe. Hoppas det är bra med dig och att vi kan köra 16 okt 👍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: