Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Jag noterar att jag har skrivit om det här tidigare men det finns tillfällen då jag känner mig stolt av att ha klarat av någonting. Jag tycker att det är viktigt att då stanna upp och ge sig själv en klapp på axeln eller fira på något sätt. Det är så lätt att det man själv varit nöjd med försvinner i bruset i jämförelse med alla andras förträfflighet.

Det här är tionde filmen och nu känner jag att jag behöver stanna upp och se över vad jag har publicerat. Jag gör det för att jag tycker att det är kul och förhoppningsvis tycker en del att det är små värdefulla klipp.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: