Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Hej igen. Då kommer min nionde film som återigen framförs av pastor Tomas. Det blir lite högtravande och det är lätt att det blir så när kameran är på. Du brukar ju vara rolig, säger min fru. Visst, jag brukar ha levande föreläsningar med skratt och allvar blandat. Nu blir det så här när jag delar med mig av det som jag tycker känns viktigt.

Hoppas att de här första nio filmerna har varit nöjsamma. Jag har tagit upp en del saker som jag brukar ta upp när jag möter min publik men då finns naturligtvis ett annat flöde.

Trevlig sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: