Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Då var det dags för ytterligare en filmsnutt. Inslagen representerar små fragment av diskussioner jag vanligtvis för fram då jag träffar grupper. En del förstår vad jag menar och tycker att jag har rätt i mitt resonemang. Någon annan förstår inte och slutar lyssna. En tredje kanske tycker att jag krånglar till det. Min tanke är inspirera till att sammanföra olika tankar och perspektiv genom dialog så att människor kan inspireras av och berika varandra.

På återhörande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: