Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

DSC01849

Vilken helg. Det är som att vara ung på nytt. Jag har träffat entusiastiska lagkamrater som har samma spända förväntan som jag själv. Det handlar om Vätternrundan och det handlar om att ha ett gemensamt mål att sträva emot. Just nu känns det som om jag skulle kunna klara 7.45 på egen hand (skämt) men nu är det ju inte bara jag, utan vi tillsammans som ska greja tiden – och kanske bättre än så.

I laget är vi egentligen alla olika på många sätt men vi har en sak gemensamt och det är att vi älskar den här utmaningen. Jag känner mig i varje fall mycket inspirerad.

DSC01786

Vi träffade bland andra också inspiratören och föreläsaren Mattias Reck, som är tränare för cyklister på allra högsta nivå. Han berättade inlevelsefullt om cyklisternas proffsliv och gick sedan in på den träning som vi  i vår grupp står inför. Det är bara att ta sig an den nya kunskapen, strukturera träningen och se det som en ynnest att kunna vara med på denna resa.

Utöver nöjsamheten att träffa alla lagkamrater stod även fystester på schemat. För mig var det många år sedan jag satt på testcykeln för att värdera min status. Läskigt, jobbig men kul att få ett seniort basvärdet att jobba ifrån.

Det går ju att träna på känsla men jag tycker att det ska bli kul att via coach Mattias ta sig an träningen på ett strukturerat sätt och se vart det leder. Jag väntar med spänning på värdena från testet och träningsprogrammet som kommer inom kort.

Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: