Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

3a

Det finns alltid ett FÖRE och ett EFTER.  Innan man ger sig in i någonting så vet man kanske inte alltid vad som väntar. I helgen träffade jag en massa spännande människor och vi kommer att genomföra ett cykelloppet Vätternrundan tillsammans i Skoda Cycling Team – #skodacyclingteam. Cyklingen innebär trettio mil runt Vättern med nästan fyrtio km/h i snitthastighet.

Det är lätt att tro att det bara är vi som kommer att sitta på cyklarna som är en del av laget men det finns ju ett antal människor runt omkring som också betyder mycket för att vi ska kunna genomföra vår cykling. Framför allt är det kul att arbeta seriöst och hårt för att nå vår gemensamma målsättning. Jag är absolut redo och det är jag säker på att alla de andra är också.

I helgen som gick var det test och mitt omdöme blev:

Tränad med cykelvana: höga värden på båda, dvs både starkt hjärta men också mer specifikt för uthållighet i cykel.

Det som kommer kräva lite extra fokus blir ju de där konstanta tempoväxlingarna i samklang med andra nära inpå sig.

Jag ser fram emot kommande träningsläger och även att få mina personliga träningsprogram så att jag kan börja vässa det som jag specifikt behöver arbeta med.

3b

Nu har jag kommit igång med den här bloggen och jag känner att det finns så väldigt mycket att skriva om men jag vill inte bli för mångordig i mina inlägg. Det tar väl en tid att hitta formen men så småningom ska väl även jag få till ett vettigt upplägg där jag kan bjuda på gamla och nya tankar som jag hoppas kan landa i allas huvuden på ett positivt sätt.

Jag säger som min kompis Tobbe – Må gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: