Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

DSC_0071

Nya miljöer bjuder på fina tankar

Det är märkligt, eller kanske egentligen inte. När jag tränar så tänker jag fantastiska tankar. Självklart annars också men det blir liksom lite vassare då pulsen höjs. Om pulsen höjs lite för mycket och då försvinner en del med anledning av att fokus hamnar mer på aktiviteten. Bara att stå upp istället för att sitta tycker jag skillnad.

Jag träffar många grupper i fyrkantiga konferensrum och brukar tänka att vi skulle få ut så otroligt mycket mer om vi kunde växla miljö och kliva ut i naturen. En fjällvandring är alltid magisk oavsett väder. Den stora utmaningen är att ta vara på de nya perspektiv som då växer fram men det finns ju olika sätt att hantera det. Jag återkommer i ämnet. Under den här våren känns det som om jag bara skrapat på ytan i en rad olika ämnen. 

32895677_1711556762213208_6631647332880351232_n

Danne fotar i farten

Det blev en fin cykelhelg till. Igår cyklade jag Shimano Landsväg 167 och idag blev det fem timmar och fyrtifem minuters cykling tillsammans med fadder Danne. Det är kul att jag som är femtioåtta och löpande håller föredrag där jag pratar om situationer och mål får inordna mig i att kallas rekryt. Det är också kul att Danne som är min fadder, direkt från början tagit sin roll på allvar och stöttar mig i min utveckling inom Skoda Cycling Team. Nu har vi toppenfina träningsrundor tillsammans och mycket bra utvecklande tankar om träning och mycket annat.

Shimano Landsväg, som är en del av Uppsala Bike Week End, var ett lysande arrangemang. Grattis Morgan Blom och alla andra som var en del av detta från en mycket nöjd cyklist. Jag ska göra vad jag kan för att sprida goda ord om detta lopp och jag är garanterat på startlinjen nästa år.

På återhörande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: