Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

IMG_0476

Foto: Elisabet Gustafson

Om jag tittar på mitt flöde så ser det ut som att hela livet består av cykelträning. Det är naturligtvis inte så men det har upptagit en stor del av tiden under det här året. Tiden med Skoda Cycling Team var fantastiskt inspirerande och nu efteråt saknar jag lagmedelmmarna och det gemensamma målet vi strävade efter.

Efter några dagars letande efter en bevattningstimer så hittade jag den jag letar efter i Häggvik norr om Stockholm. Bevattningstimer måste vara sommarens vara eftersom den produkt jag letar efter verkar vara slut överallt. Dessutom har jag  insett att lagersaldo verkar vara en tuff nöt att knäcka för de flesta varuhuskedjorna.  Det är drygt tio mil dit och hem. Enklast hade varit att ta bilen men oron att produkten inte skulle finnas gjorde att jag tog cykeln istället. Det känns självklart bättre att komma dit på cykel för en eventuell bomresa än med bil.

DSC02288 2

Foto: Elisabet Gustafson

Så idag är jag trött i benen igen efter att ha varit ute med landsvägscykeln, några watt för hårt och något för inspirerad av att vara tillbaka på racern efter en kortare mtb-period. Jag var dessutom orolig att det skulle kännas konstigt att vara tillbaka på min Emonda efter att ha cyklat alla dessa fantastiska mil med Skodas vassa teamcykel. Dock, cykeln kändes helt otroligt tyst och skön. Det blir många mil till i år. Kanske blir det också nya hjul framåt hösten.

I övrigt funderar jag på hur jag ska kunna flytta fram positionerna vad gäller mina inspirationsföreläsningar. Eftersom jag har så förbaskat svårt att marknadsföra mig som förträfflig hamnar jag lite i kulisserna. Alla utvärderingar talar ett annat språk. Där är jag påläst, insatt, vass, intressant, den bästa de har haft, mitt i prick, osv. Jag får återkomma i ämnet då jag sorterat mina tankar och det dags för uppgradering. 

På återhörande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: