Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Då sitter jag på planet hem från Mallorca. Det har varit en underbart fin vecka med massor av fina turer med Alcudia som utgångspunkt. På cykeln rullar vi igenom små byar som ligger utspridda i det småkuperade landskapet. Straxt bortom slätten slingrar sig vägarna upp på utmanande serpentiner som får benen att brännas. Mästercyklisten Bernt Johansson har planerat de lagom utmanande rundorna.

För mig har det inte handlat om antal mil utan om njutning tillsammans med mina kamrater som varit på Avonova Actives läger under veckan. Det är min första gång som ledare och det har varit mycket trivsamt på det sättet vi i grupperna har tagit oss an passen tillsammans. Under torsdagen stod Sa Calobra på programmet, en rejäl stigning från havsnivå upp till drygt sju hundra meter. Den dryga halvtimmens klättring är magisk.

Nu bär det hemåt till nattliga minusgrader och nytt läger i helgen med Calle Friberg och Henrik Sparr. Då är det MTB som gäller.

På återhörande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: