Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Inför avfärd där det sedan skulle visa sig att solglasögon var överflödiga!

Efter ihärdigt regnade hela vägen från München var det mäktigt att närma sig Inzell idag. Inzeller Hof är en kär gammal plats där jag spenderat en mängd lägertimmar för många år sedan. Nu är jag bara här en natt för att sedan cykla på in i Österrike under morgondagen.

Jag kör inte några superlånga etapper och min tanke är att ta det lugnt för att njutningscykla. Idag blev det inga stopp pga regnet men jag hoppas det klarnar upp något så att jag kan ta en fika någonstans längs vägen i morgon.

Det är rätt skönt att meditativt låta pedalerna gå runt. Det växer fram en del tankar och känslor nästan lite som självterapi. Jag vet inte om jag behöver det men jag tycker nog att en del saker som jag gått och funderat på får en ny belysning. Kanske kan jag få ner en del av detta i skrift också 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: