Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Efter gårdagens regnresa från München till Inzell var det skönt att se torra vägbanor idag på morgonen. Annars började dagen med en 9 km Umleitung och redan där började min Garmin krångla vilket skapade en växande irritation under dagen.

Tänk också vad lätt det är att sitta hemma vid datorn och planera rutten. Jag lever lite på gammal styrka vad gäller uppförsbackar men det är bara i huvudet. I verkligheten känner jag att spänsten försvunnit och det blev en jobbig dag. Dock känner jag mig hoppfull. Jag har ju verkligen inte förberett mig speciellt väl för den här resan.

Jag cyklar en del men sitter sällan i sadeln riktigt länge. Nu blir det sextimmars dagar och benen tar stryk. Däremot har jag ju inte bråttom så jag behöver inte jaga.

Trött i benen men även i tanken så svajade humöret något mot slutet och jag började tänka att det inte skulle finnas någonstans att ställa in cykeln. Jag tänkte att det skulle kosta extra att få lakan och handduk osv. Väl framme i Bad Aussee visar det sig att jag har lyckats pricka in ett suveränt boende där även kvällsmaten ingår i priset, vilket var en trevlig överraskning. Jag kan varmt rekommendera även kvällens destination, Villa Styria.

I morgon bär det av ytterligare österut. Det vore trevligt om solen kikade fram men det går bra med regn också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: