Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Fin morgon i Österrike

Jag brukar inte längta efter sol men viss var det skönt att se en blå himmel idag och det ser ut att bli likadant i morgon. Att det regnar är visserligen helt ok men det blir inte lika fint att stanna längs vägen.

Idag fick det till och med bli en Apfelstrudel i Mariazell. Dvs jag beställde en men sedan visade det sig att de inte hade någon, så det fick bli en annan kakbit istället. Det är skönt att stanna till för en fika eller lunch men roligare om man är flera. Jag kan lika gärna äta nötter längs vägen!

Idag blev det en kortare tur från Lassing till Kernhof. Det är platser ingen vet att de finns. Jag måste också ha tittat fel på banprofilen eftersom jag trodde att det skulle bli ganska många fler höjdmetrar än vad verkligheten bjöd på. Jag följde en älv en längre stund och det märkliga var att jag inte ens fattade att det gick uppför. Vattnet rann åt motsatt håll så rimligtvis borde jag haft uppförsbacke. Kanske har jag återfått styrkan i benen. Jag får testa i morgon.

Efter den lugna cykelturen känner jag mig fräsch inför morgondagens avslutning då jag cyklar in till Wien för att sammanstråla med övriga familjen.

2 reaktioner på ”Cykelresan = dag 4

 1. Tobias skriver:

  Fin väg du funnit att kombinera målsättningar, hälsa, tillfredsställelse med familjen.
  Det är inspirerande att se dig hantera regn, rusk och motstånd i backarna och tankarna. Belöningen i form av solsken och familjens värme finns alltid runt hörnet för den i livet strävsamt arbetande i både med och motlut.

  Gilla

  1. TG skriver:

   Tackar. Det här var en väldigt fin resa och i morgon väntar sista etappen till Wien. Det är inget överdådigt men lagom för mig just nu. Mvh Tomas

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: