Tomas Gustafson OLY

3-faldig OS-guldmedaljör

Just nu befinner jag mig i Henningsvaer uppe i Lofoten. Det blåser och regnar för fullt. Färjor ställs in och broar stänger. På väderleksrapporten pratar man om snö ned till 200 m och ber folk att sätta på dubbdäck igen.

Ja, jag åkte kanske lite tidigt men när väderpresentatören t o m skrattar åt eländet så tänker jag att det ändå är exceptionellt och att jag helt enkelt har haft otur.

Det var ju inte så att jag tänkte mig en sommartur i solsken och medvind utan jag har kläder för lite kyligare cykling i regn. Däremot är packningen något begränsad och inte direkt anpassad för snöfall.

Det som hittills har cyklats har ändå varit fantastiskt. Jag har haft stopp i Lingbo, Hassela, Långsele, Åsele, Malå, Jäkkvik, Misvaer och nu i Henningsvaer. Jag har cyklat ca 140 mil och när jag kommer till Kiruna efter att ha varit på Nordkap så kan jag räkna ihop 300 friska mil. Jag är inte där ännu men jag hade tänkt mig att klara av det här så jag kämpar på.

På återhörande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: